Om SUS

Gennem både pratisk og teoretisk erfaring, så har jeg en stor viden omkring psykoterapi

Jeg hedder Sus, og jeg er uddannet psykoterapeut tilbage i maj 2011. Jeg har selv gennemgået et terapeutisk forløb, som er vigtigt i vejen til at blive en god terapeut, og et krav på vores uddannelse. Jeg modtager supervision periodevis. Jeg er uddannet farmakonom, og har arbejdet mange år i medicinal branchen. Jeg har 8 års pædagogisk erfaring med børn i alderen 0-3 år. Jeg har arbejdet som kommunal dagplejer i 6 år og 2 år som selvstændig børnepasser.  Jeg ved derfor rigtig meget om børn og det at være forældre. Jeg arbejder idag hos TUBA (Terapi til Unge Børn af Alkoholikere). Her giver jeg trerapi til  unge af alkohol misbrugere. Jeg har stor erfaring inden for dette område og giver både individuelt terapi og gruppe terapi. Jeg har arbejdet i TUBA siden 1. august 2017. Se mere information on TUBA her: http://www.tuba.dk

Jeg er ejer og stifter af Dit indre lys, og her i min private klinik er alle velkommen uanset alder og problematik.

Jeg glæde mig til at støtte dig i din process.

Dit Indre Lys

Alle har en drøm, det kræver ofte meget af en at opnå den.
På vejen opstår der en masse udfordringer, nogle nemmere end andre.
Nogle kan have brug for en hjælpende hånd til det de stor udfordringer i livet.

Hos Dit Indre Lys står jeg, Sus Lauridsen klar med åbne arme klar til at hjælpe dig 

CV

2011 uddannet ID psykoterapeut fra ID Academy

Farmakonom uddannet i 1993

Flere års erfaring fra medicinal branchen som lægemiddelkonsulent og dagplejer Vordingborg kommune i flere år

Mange års erfaring som psykoterapeut både som selvstændig samt fra ansættelse hos virksomheden TUBA

personlige kvaliteter: rolig, empatisk, glad, god til relationer, tillidsfuld, omsorgsfuld

Bor med min kæreste, har to voksne børn en søn og en datter, som er flyttet hjemmefra, holder af bevægelse og natur  

Dit Indre Lys

Hos Dit Indre Lys, finder du de bedste faciliter, samt uddannet og erfaren psykoterapeut.
En Klinik som ligger i min private bolig, som ligger i et af de mest idylliske omgivelser i Danmark. Her på Sydsjælland har vi rolige omgivelser, som er et rart afbræk fra den travle hverdag.

Klinikken

Hyggelig klinik

Sus Lauridsen

Psykoterapeut

Omgivelserne

Idyllisk omgivelser

Er du intresseret i en terapi time?

Hos Dit Indre Lys har vi mange forskellige former for terapi, og vi er sikker på, at vi har en lige til dig?